Alapítvány

Szári Napsugár Kindergarten Óvodáért Alapítvány

Alapítványunk a szári óvoda támogatására jött létre a Szülői Munkaközösség kezdeményezésére.
Évek óta igyekszünk a gyermeknevelés feltételeit javítani, segíteni. Többször adtunk támogatást eszközök beszerzésére (pl. gyermek öltözőszekrények, udvari játékok). Célunk a tárgyi feltételek javítása mellett a gyerekeknek élményekre, tapasztalatszerzésre lehetőség nyújtása, ezzel értelmi képességeik és közösségi érzésük fejlesztése. Támogattunk már kirándulásokat, melyek a környezeti nevelést segítették (pl. állatkerti kirándulásokat). Igyekszünk az óvoda és a környezetének, a falunak a kapcsolatát építeni, falusi rendezvényeken részt venni (pl. Adventi hétvége).

 

Az óvodai programokat is segítjük, finomságokat készítünk a gyerekeknek, érdekes, örömteli feladatokat találunk ki (pl. „Egy perc és nyersz” játék). Mindehhez a Szülői munkaközösség és az óvoda dolgozóival szorosan együttműködünk.

 

Alapítványunk közhasznú, így fogadhatja a személyi jövedelemadó 1 %-át.

Adószámunk: 18498882-1-07

Köszönjük a felajánlóknak a támogatást!


Alapítványunk Támogatói

  • Szülői munkaközösség
  • Fejér Megyei Területi Német Nemzetiségi Önkormányzat (40.000 Ft pályázaton nyert támogatás - Az óvoda nemzetiségi jellegének erősítése)
  • Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (100.000 Ft támogatás a NEMZ-KUL-16-0838 azonosító sz. pályázat keretében Nemzetiségi Napok a 120 éves Szári Óvodában)
  • Bondor Attila és Balogh Renáta (szülők - hivatalos ügyeink intézésében)